HTML

Fotópályázatok

Friss topikok

Linkblog

Archívum

freeblog - est.hu fotópályázat 2008

2008.07.17. 00:43 pnc

Az est.hu és a freeblog.hu digitális fotópályázatot hirdet minden professzionális és amatőr fotográfus részére. Reményeink szerint a pályázat hagyományteremtő lesz és minden évben megrendezésre kerül.

A fotópályázat idei témája:
"Ember a harmadik évezred kapujában"

 

Várjuk egyéni fotósok vagy alkotócsoportok munkáit egyedi kép vagy képsorozat kategóriában. Egy pályázó havonta öt képet küldhet be. A képsorozat egy képnek számít. Egy képsorozat maximum 10 db képet tartalmazhat.

 

A pályázatra bárki nevezhet. 2008. április 18-tól 2008. június 30. éjfélig lehet képeket beküldeni. A pályázaton való részvételnek nem feltétele a freeblogos regisztráció. A pályázatra kizárólag digitális formátumú képekkel lehet nevezni, melyeket 8-as jpeg tömörítéssel, a hosszabik oldalukat 1600 pixel hosszúra vágva várjuk beküldeni

Határidő: meghosszabítva szeptember 30.-ig.

További részletek itt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotopalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr9571901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása