HTML

Fotópályázatok

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Küldje be fürdőkben készült képeit és nyerjen egy wellness hétvégét!

2008.07.17. 00:56 pnc

Küldje be magyarországi termál-, gyógy-, vagy élményfürdőben, aquaparkban készült képeit, és nyerje meg a büki Hotel***+ Piroskába szóló két fős wellness hétvégét!
A Termalfurdo.net portál fotópályázatot hirdet, amelyre magyarországi termál-, gyógy- vagy élményfürdőben, aquaparkban készült képekkel lehet jelentkezni. A beérkezett képgalériákra októberben szavazhatnak a portál olvasói. Ha tehát nincsenek fürdős képei, még van ideje, hogy készítsen néhányat. A legnépszerűbb képek beküldője wellness élményekkel lesz gazdagabb.

Milyen képekkel lehet részt venni a fotópályázaton?

Magyarországi termálfürdőben, gyógyfürdőben, élményfürdőben, aquaparkban készült képekkel. Annak, hogy ilyen helyen készültek, lehetőleg ki kell derülni a képekről.

További részletek itt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotopalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr23571916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása